Foto's & Video's

Gedurende het Lustrumjaar zullen we alle activiteiten op de gevoelige plaat vastleggen.

Zaterdag 19 november 2011: Lustrumdiner

Wat een heerlijk weerzien tussen mensen die samen 90 jaar EMHC vertegenwoordigen. Een welverdiend diner voor alle Ereleden, Leden van Verdienste en Oud-Bestuursleden die menig vrij uurtje aan EMHC hebben besteed. Hier vinden jullie de foto's van het diner.

Zaterdag 15 oktober 2011: Opening Lustrumjaar en Lustrumfeest

Het Lustrumjaar is nu officieel begonnen. Na de nodige formele handelingen barstte zaterdagavond het Lustrumfeest los. Klik hier voor de foto's van het middagprogramma en klik hier voor de foto's van het feest 's avonds.

Zaterdag 1 oktober 2011: 2e schilderdag kinderen

Met het mooie nazomer weer was de 2e schilderdag in de buitenlucht bij EMHC een groot succes. De teams die deze dag geschilderd hebben: Benjamins, JF1, MF2, JE2, ME1, ME2, ME4 en J8E1. Met 8 teams was deze dag wederom een groot succes! Klik hier voor de foto's van deze dag.

Zaterdag 24 september 2011: 1e schilderdag kinderen

De 1e schilderdag was voor iedereen nog een beetje wennen, maar alle kinderen hadden het reuze naar de zin. Soms wilden papa's en mama's al naar huis, terwijl de kinderen er maar geen genoeg van konden krijgen :-). De teams die deze dag geschilderd hebben: Benjamins, MF1, MF3, JE1, ME4, M8E2. Klik hier voor de foto's van deze dag.